Buitenplaats Drenthe

Buitengewoon kamperen

doe je vlakbij Hoogeveen!

Camping Hoogeveen

Buitenplaats Drenthe is dé kleine kindvriendelijke camping bij Hoogeveen. Hier kunnen kinderen buitengewoon lekker buiten spelen. Onze camping ligt net onder Hoogeveen, tussen de dorpjes Elim en Nieuwlande. Er zijn 25 ruime kampeerplaatsen met een speeltuin midden op het veld. Kom genieten van het groene karakter en de prachtige omgeving.

 

Beleef Drenthe op de fiets

Drenthe is met ruim 1.700 kilometer aan fietspaden, dé fietsprovincie van Nederland. Onze camping Buitenplaats Drenthe is gelegen aan een fietsknooppunt, waardoor je letterlijk alle kanten op kunt. Beleef Drenthe op z`n best en ontdek de prachtige heidevelden, bossen en karakteristieke dorpjes. Wil je wat meer spanning tijdens je vakantie? Pak dan de mountainbike.

 

Buitengewone kindvriendelijke camping Hoogeveen

Als je na een dag fietsen moe maar voldaan in je stoel ploft, kunnen de (klein)kinderen met de skelters en fietsjes crossen die op de camping staan. Alle kampeerplaatsen hebben goed zicht op de speeltuin midden op het kampeerveld. Je hoeft dus niet steeds met ze mee naar ‘die speeltuin op het andere veldje’. Stel je voor… je kinderen aan het spelen met hun nieuwe beste vrienden en jij lekker met een boek in je luie stoel in de zon. Hoe klinkt dat?

 

Geniet van de goede faciliteiten

Op onze camping bij Hoogeveen vind je de volgende faciliteiten:

  • Modern en schoon sanitairgebouw (douchen zonder muntjes)
  • Wasmachine, wasdroger en centrifuge (tegen kleine betaling)
  • Koelkast en vriezer (gratis)
  • Speeltuin met vele speeltoestellen, skelters, etc.
  • Binnenspeelruimte met bouwblokken
  • Jeu de boules baan, tafeltennistafel, voetbalveld
  • Uitgebreide info over wat er te doen is
  • Overdekte fietsenstalling
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen

 

Bezoek is welkom

Wil je graag gasten uitnodigen op de camping? Ze zijn van harte welkom! Wel rekenen we € 1,- per persoon per dag. De bezoekers mogen daarvoor gebruik maken van alle faciliteiten. Er is een grote tuintafel aanwezig waar je met een grote groep gezellig kunt zitten en er staan meerdere picknicktafels op de camping Hoogeveen.

Bekijk direct of er nog een kampeerplek beschikbaar is.

Camping Hoogeveen
camping bij hoogeveen overview camping buitenplaats drenthe
Camping Hoogeveen mbt
skelters kindvriendelijke camping hoogeveen