Buitenplaats Drenthe

Buitengewoon kamperen

Is gewoon lekker veel buiten zijn!

Christelijke camping Drenthe

Welkom op onze kindvriendelijke christelijke camping Drenthe! Onze kleinschalige camping heeft 25 ruime kampeerplaatsen. We willen met onze camping graag een ‘open christelijke camping’ zijn. Wij zijn zelf Christen en bieden graag een leuke vakantieplek voor christenen, maar we vinden het juist ook heel leuk om niet-christenen te verwelkomen. Dat leidt vaak tot mooie gesprekken! Ben je dus op zoek naar een camping met absolute zondagsrust of diensten, dan zijn wij voor jullie niet zo geschikt. Ben je op zoek naar een camping waar vanuit christelijke normen en waarden gewerkt wordt en waar we oog voor de ander hebben, dan ben je bij ons aan het goede adres! Zelf zijn wij lid van Baptistengemeente Beth-El in Hoogeveen, maar in de omgeving zijn er enorm veel kerken van alle gezindtes waar je van harte welkom bent om de dienst bij te wonen.

 

Faciliteiten op christelijke camping Drenthe

Onze gasten op camping Buitenplaats Drenthe houden van kamperen. Wij maken dat kampeerverblijf graag zo gemakkelijk mogelijk. Als je bij ons kampeert is daarom de stroom, water en WIFI altijd inclusief. Natuurlijk hebben we schone douches en toiletten en kun je heerlijk douchen zonder gedoe met muntjes. Onze toiletten zijn uiteraard voorzien van handzeep en wc-papier. We hebben een ruime afwasplek met voldoende heet water. Voor de fietsers is er een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten.

Kindvriendelijk en veilig

Kinderen kunnen op onze camping op veel plekken spelen: gewoon lekker in de speeltuin, in de binnenspeelschuur of op het veld. De camping is uitermate veilig, omdat we een autovrij veld hebben en je vanaf elke kampeerplek zicht hebt op de speeltuin. Je kunt dus zelf rustig in je stoel een boek lezen, terwijl je kinderen genieten van het spelen.

 

8 reden waarom je naar onze christelijke camping in Drenthe komt:

1) 9,6 op Zoover voor kindvriendelijkheid

2) Hele leuke speeltuin en binnenspeelruimte

3) Zeer veilige omgeving, dus (groot)ouders kunnen relaxen

4) Tussen de groene weilanden en bossen

5) Vlakbij een prachtig recreatiegebied met ‘ons zwembad’

6) Aan vele wandel- en fietsroutes

7) Dichtbij Plopsaland, Slagharen en Wildlands en nog veel meer dagjes uit

8) Zeer veel kerken van verschillende gezindtes in de buurt als je een dienst wilt bijwonen

 

Beleef Drenthe optimaal vanaf onze camping

Het is onmogelijk om je in Drenthe te vervelen. Kom en ontdek daarom hoe leuk buitengewoon kamperen in Drenthe is! Reserveer een ruime kampeerplaats op onze camping Buitenplaats. Waar gewoon buiten Buitengewoon voelt!

Schoon sanitair
christelijke camping spelen
lekker lezen
De kindvriendelijke camping in Drenthe