Buitenplaats Drenthe

Familie Van Campen

”Iedere dag mensen een beetje blijer maken!”

Familie Van Campen Camping Buitenplaats Drenthe

o

Wij zijn de familie Van Campen…

o

Van ‘servus’ naar ‘moi’

Na tien jaar een hotel in Oostenrijk gehad te hebben, runnen we nu een mini-camping in Drenthe. En dat vinden we enorm leuk om te doen!

 

Ons gezin bestaat uit Marco, Emiek, onze dochters Rinke (7) en Fenna (5) en onze Toller Bailey (2).

 

Ik vertrek We komen terug

In 2017 hebben we ons hotel Haus Tirol verkocht. In dat hotel in Brixen im Thale hebben we duizenden gasten blij mogen maken. Maar langzamerhand waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast wilden we onze kinderen graag laten opgroeien in Nederland. Voorwaarde was wel dat we ergens terecht wilden komen, waar we wederom zouden kunnen genieten van de natuur, rust en ruimte.

 

Mét mini-camping

Onze zoektocht leidde ons naar Drenthe. Hier vonden we een prachtige plek  tussen de weilanden van Nieuwlande en Elim en vlakbij de bossen van Schoonhoven. Met als kers op de taart naast ons huis een mini-camping, Camping Oase. Met een camping konden we blijven doen wat we in Oostenrijk altijd zo leuk vonden: het onze gasten naar de zin maken.

Na de overname hebben we de camping omgedoopt in Buitenplaats Drenthe. We hebben ondertussen al veel gesnoeid, verbeterd en vernieuwd. Zo hebben we een spikspinternieuwe speeltuin neergezet. Daarnaast hebben we nu ook twee luxe Knaus caravans en een luxe Cabanon bungalowtent die te huur zijn.

 

familie Van Campen

Een buitengewoon leuke vakantie

In de toekomst zullen we ons bedrijf stap voor stap verder uitbreiden. We hebben nog plannen genoeg! En door al die plannen heen is onze rode draad… ervoor zorgen dat onze gasten een buitengewoon leuke vakantie hebben en hen elke dag een beetje blijer maken!

We hopen je binnenkort bij ons te mogen begroeten.

Hartelijke groet, familie Van Campen

Fenna
Rinke en Fenna tirol
Rinke