Buitenplaats Drenthe

Buitengewoon zorgeloos kamperen?

Dat doe je met onze Knaus caravans!

Caravan huren op een camping?

Op Buitenplaats Drenthe is het mogelijk om een luxe caravan te huren. De meeste mensen huren deze, omdat ze eens een keer willen proefkamperen,  gewoon gemak willen of een weekendje weg willen met vrienden/familie die kamperen.

1. Proberen

Wil je eens proberen hoe het is om te kamperen, maar heb je geen zin om  gelijk zelf een caravan te kopen?

2. Geen gedoe

Wil je genieten van dat heerlijke kampeergevoel, maar zonder de rompslomp eromheen?

3. Samen weg, maar geen tent of caravan

Wil je gewoon een keertje samen met vrienden / familie weg en ben jij net diegene die geen tent of caravan heeft?

Dan hebben wij de oplossing voor je: huur een caravan op camping Buitenplaats Drenthe!

Luxe kamperen met ruimte en gemak

Huurcaravan Camping Buitenplaats Drenthe

Knaus  Sport 550 FSK Silver (2021)

Onze spiksplinternieuwe Knaus Sport 550 FSK Silver caravans zijn geschikt voor 5 personen, op aanvraag voor 6. Er is een 2-persoons Frans bed van 160cm breed en een 3-persoons stapelbed, een gezellige zitgelegenheid (rondzit), een keuken, een toilet en een grote Isabella voortent met ruime tafel en eetstoelen en een koelkast.

huurcaravan
indeling huurcaravan
huurcaravan Buitenplaats Drenthe
Interieur huurcaravan Buitenplaats Drenthe
Voortent huurcaravan Buitenplaats Drenthe

Een huurcaravan is helemaal niet duur

Een caravan brengt veel kosten met zich mee. Met alleen de aanschaf ben je er niet, want je hebt ook het onderhoud, de stalling en de verzekering. Als je wel van kamperen houdt, maar niet zo heel vaak weg kunt, is het al snel goedkoper om een caravan te huren. Zeker als deze al ergens staat.

Bijkomend voordeel is dat je dan niet met een caravan hoeft te rijden. Ook verlies je geen tijd met het opzetten. Meer en meer mensen kiezen er dan ook voor om voor een weekendje weg of voor hun zomervakantie een huurcaravan te boeken op een camping. Dat kan bij ons dus ook!

 

Onze huurcaravan biedt alle comfort

Wij hebben twee luxe Knaus Sport 550 FSK Silver caravans voor onze gasten klaar staan. De caravans zijn maar liefs 250cm breed en dat merk je binnen qua ruimte! HIER kun je een filmpje bekijken van dit type caravan om een idee te krijgen. Onze caravans hebben een 3-persoons stapelbed en qua kleur een ‘grey uitvoering’. Onze gasten zijn erg tevreden met de inrichting en indeling. De bedden slapen goed en gasten zijn vooral blij met de ruime Isabella voortent. Er zijn naast de tafel en stoelen ook nog twee stevige, heerlijke campingstoelen.

De huurcaravan heeft een eigen toilet en wastafel. Voor het douchen kun je gebruik maken van ons moderne SANITAIRGEBOUW. We scoren op ZOOVER  een 9,7 voor hygiëne en voor de staat van het sanitair , dus schone douches zijn gegarandeerd!

Huurcaravan Buitenplaats Drenthe
Interieur huurcaravan Buitenplaats Drenthe
Keuken huurcaravan Buitenplaats Drenthe
Voortent huurcaravan Buitenplaats Drente
Huurcaravan Buitenplaats Drenthe
6a