Buitenplaats Drenthe

Buitengewoon zorgeloos kamperen?

Dat doe je in onze luxe Cabanon Bungalowtent!

Een huurtent: een tent huren op een camping?

Op Buitenplaats Drenthe is het mogelijk om een luxe bungalowtent te huren. De meeste mensen huren deze, omdat ze eens een keer willen proefkamperen,  gewoon gemak willen of een weekendje weg willen met vrienden/familie die kamperen.

1. Proberen

Wil je eens proberen hoe het is om te kamperen, maar heb je geen zin om  gelijk zelf een tent te kopen?

2. Geen gedoe

Wil je genieten van dat heerlijke kampeergevoel, maar zonder de rompslomp eromheen?

3. Samen weg, maar geen tent of caravan

Wil je gewoon een keertje samen met vrienden / familie weg en ben jij net diegene die geen tent of caravan heeft?

Dan hebben wij de oplossing voor je: huur een bungalowtent op camping Buitenplaats Drenthe!

tent

Luxe kamperen met ruimte en gemak

Cabanon bungalowtent

Onze Cabanon bungalowtent is geschikt voor 4-5 personen. De tent wordt komend seizoen in gebruik genomen en komt te staan op een hele fijne plek op onze camping, niet ver van het sanitairgebouw en ook dichtbij de speeltuin. De tent staat dan op een houten steiger, waardoor eventuele kou en vocht niet gelijk de tent in trekken.

 

Comfortabel kamperen

Wat de tent helemaal comfortabel maakt, zijn de steigerhouten bedden met erg goede matrassen: een tweepersoonsbed en 2x een 1-persoonsbed. Op aanvraag kunnen we een extra bijzetbed bijplaatsen. De tent beschikt ook over een steigerhouten tafel en stoelen en keuken. Een koelkast en een complete kampeerinventaris maken het geheel af. Ruimte? Meer dan genoeg met een oppervlakte van 28,5 m2 en een hoogte van 2,3m waardoor je overal gewoon kunt staan. Dat is nog eens luxe kamperen!

tent

We hebben de nieuwe tent even opgezet in onze tuin, zodat we konden checken of alles compleet was. Zodra hij op zijn plek staat, zullen we de foto’s aanpassen. De tent is al boekbaar. Heeft u nog vragen? Dan bel of mail ons even!

Mocht je nog twijfelen of kamperen wel leuk is? Lees dan HIER nog even verder over dat kamperen zelfs gezond is voor jou en je (klein)kinderen!

kamperen gezond