Buitenplaats Drenthe

Waar gewoon buiten

Buitengewoon voelt!

Mini camping Drenthe

Welkom op onze kindvriendelijke mini camping Drenthe! De kleinschalige camping heeft 25 ruime kampeerplaatsen. Deze plaatsen liggen rondom een autovrij veld. De vele bomen geven het geheel een groen karakter.

 

Faciliteiten op mini camping Drenthe

We willen het onze gasten op camping Buitenplaats Drenthe graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom is een verblijf bij ons altijd voorzien van stroom, water en WIFI. Schone douches en toiletten vinden we essentieel voor het verblijf van onze gasten. Ons sanitairgebouw is daarom voorzien van de juiste materialen en wordt minimaal twee keer per dag gecontroleerd en gereinigd. Je kunt er heerlijk schoon en fris douchen zonder gedoe met muntjes. Onze toiletten zijn uiteraard voorzien van handzeep en wc-papier. Voor de afwas is er ruimte genoeg en voldoende heet water.

 

Kindvriendelijk en veilig

Kinderen spelen op onze camping gewoon lekker in de speeltuin, in de binnenspeelschuur of op het veld. Alle kampeerplaatsen bieden goed zicht op de speeltuin, die midden op het kampeerveld ligt. Je hoeft dus niet steeds met ze mee naar ‘die speeltuin op het andere veldje’. Zo kun je zelf heerlijk ontspannen in je luie stoel.

Soms komt hebben we een spontane ingeving… dan bakken we broodjes, bouwen we een kampvuur of houden we een watergevecht.

 

8 reden waarom je naar onze mini camping in Drenthe komt:

1) 9,7 op Zoover voor kindvriendelijkheid

2) Hele leuke speeltuin en binnenspeelruimte

3) Zeer veilige omgeving, dus (groot)ouders kunnen relaxen

4) Tussen de groene weilanden en bossen

5) Vlakbij een prachtig recreatiegebied met ‘ons zwembad’

6) Aan vele wandel- en fietsroutes

7) Dichtbij Plopsaland, Slagharen en Wildlands

8) Zeer centraal gelegen voor nog veel meer dagjes uit

 

Beleef Drenthe optimaal vanaf onze camping

Het is onmogelijk om je in Drenthe te vervelen. Kom en ontdek daarom hoe leuk buitengewoon kamperen in Drenthe is! Reserveer een ruime kampeerplaats op onze camping Buitenplaats. Waar gewoon buiten Buitengewoon voelt!

Schoon sanitair
Kindvriendelijke kleine camping in Drenthe
mini camping drenthe met speeltuin
Mini camping drenthe kampeerplek