Buitenplaats Drenthe

Buitengewoon gastvrij

is wat wij willen zijn!

wij zijn familie Van Campen Buitenplaats Drenthe

Van ‘servus’ naar ‘moi’

Wij zijn de familie Van Campen. Na tien jaar een hotel in Oostenrijk gehad te hebben, runnen we nu een mini-camping in Drenthe. En dat vinden we enorm leuk om te doen!

 

Ons gezin bestaat uit Marco, Emiek, onze dochters Rinke (5) en Fenna (3) en onze Toller pup Bailey.

 

Ik vertrek We komen terug

In 2017 hebben we ons hotel Haus Tirol verkocht, omdat we toe waren aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast wilden we onze kinderen graag laten opgroeien in Nederland. Voorwaarde was wel dat we ergens terecht wilden komen, waar we wederom zouden kunnen genieten van de natuur, rust en ruimte.

 

Mét mini-camping

Onze zoektocht leidde ons naar Drenthe, waar we een prachtige plek vonden tussen de weilanden van Nieuwlande en Elim en vlakbij de bossen van Schoonhoven. Met als kers op de taart naast ons huis een mini-camping, Camping Oase. Met een camping kunnen we blijven doen wat we in Oostenrijk altijd zo leuk vonden: het onze gasten naar de zin maken.

 

Een buitengewoon leuke vakantie

Na de overname hebben we de camping omgedoopt in Buitenplaats Drenthe. In de toekomst zullen we ons bedrijf stap voor stap uitbreiden. We hebben nog plannen genoeg! En door al die plannen heen hebben we een rode draad… ervoor zorgen dat onze gasten een buitengewoon leuke vakantie hebben!

We hopen je binnenkort bij ons te mogen begroeten.

 

Hartelijke groet, familie Van Campen
familie van Campen in Oostenrijk
bailey met Marco
wij zijn familie Van Campen