Buitenplaats Drenthe

Buitengewoon welkom…

zijn de jongeren van vroeger!

Tien jaar jonger

Onze camping wordt veel bezocht door wat we gekscherend ‘onze jongeren van vroeger’ noemen. Mensen die welverdiend van hun pensioen genieten en daardoor veel tijd hebben om er op uit te trekken. We zijn regelmatig onder de indruk van de leeftijd van onze gasten. Dan denken we dat ze begin zestig zijn, omdat ze nog zo actief wandelen en fietsen, maar dan zitten we er rustig weer tien jaar naast.

Onze camping ligt bij een fietsknooppunt en er zijn ook mooie wandelingen te maken, direct vanaf de camping. Daarnaast biedt de omgeving enorm veel interessante historie, wat een fiets- en wandeltocht naast mooi vaak ook nog erg interessant maakt.

Mocht u niet meer zo goed ter been zijn, ook dan kunt u bij ons heerlijk vakantie vieren. De camping ligt in het groen en heeft een mooi uitzicht. Blijft u dus wat meer op de camping, dan is bijvoorbeeld het lezen van de krant in uw luie stoel al heerlijk ontspannen.

Op het veld vindt u ook onze ‘Stammtisch’. Een gezellige tafel, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor mooie gesprekken. En soms ontstaat er dan zomaar een prachtige avond met een gezamenlijke barbeque.

 

Rust en ruimte

Het is mooi om te zien hoe onze gasten genieten op Buitenplaats Drenthe. In het voor- en naseizoen is er veel rust op de camping en gaat iedereen lekker zijn gangetje. In het hoogseizoen zijn er vanwege de schoolvakanties meer kinderen en daarmee is er natuurlijk meer drukte. Maar ook dan waarderen senioren onze camping nog steeds, omdat ze het vaak leuk vinden om vanuit hun stoel op een afstandje te genieten van het levendige van de kinderen.

 

Kleinkinderen mee?

Wat we ook steeds meer zien is dat kleinkinderen een paar dagen met opa en oma op vakantie mogen. Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres! Rust voor opa en oma voor de caravan, terwijl de kleinkinderen zich de hele dag vermaken in de speeltuin. Natuurlijk zijn uw kinderen en kleinkinderen ook welkom als daggast. Het is toch net even iets leuker om bij opa en oma op bezoek te gaan als er een speeltuin is…

opa en oma genieten samen op onze camping in drenthe
gezellig bbqen met onze gasten
grandfather-2043611_1280

Sanitair