Buitenplaats Drenthe

Glamping?

Kom buitengewoon luxe kamperen in onze Cabanon Bungalowtent of KIP caravan!

Glamping

Buitengewoon gemak ervaren op onze camping. Op camping Buitenplaats Drenthe is het mogelijk om te komen kamperen in een kant en klare tent of caravan. Je ervaart het heerlijke en vrije gevoel van kamperen, maar hebt niet de rompslomp vanzelf een tent of caravan moeten opzetten.

1. Proberen

Wil je eens proberen hoe het is om te kamperen, maar heb je geen zin om  gelijk zelf een tent te kopen?

2. Geen gedoe

Wil je genieten van dat heerlijke kampeergevoel, maar zonder de rompslomp eromheen?

3. Samen weg, maar geen tent of caravan

Wil je gewoon een keertje samen met vrienden / familie weg en ben jij net diegene die geen tent of caravan heeft?

Dan hebben wij de oplossing voor je: huur een tent of caravan op camping Buitenplaats Drenthe!

Comfortabel kamperen in onze Luxe tent

Onze Cabanon bungalowtent is geschikt voor 4-5 personen. Hij staat op een hele fijne plek op onze camping, niet ver van het sanitairgebouw en ook dichtbij de speeltuin. De tent staat op een houten vlonder , waardoor eventuele kou en vocht niet gelijk de tent in trekken.

Wat de tent helemaal comfortabel maakt, zijn de steigerhouten bedden met erg goede matrassen: een tweepersoonsbed en een volwaardig stapelbed voor 2 personen. Op aanvraag kunnen we een extra bed bijplaatsen. De tent beschikt ook over een steigerhouten tafel en stoelen en keuken. Een koelkast en een complete kampeerinventaris maken het geheel af. Ruimte? Meer dan genoeg met een oppervlakte van 28,5 m2 en een hoogte van 2,3m waardoor je overal gewoon kunt staan. Buiten eten doe je aan de picknickbank en er staan ook twee relaxstoelen tot je beschikking. Dat is nog eens luxe kamperen!

Comfortabel kamperen in onze rustieke KIP caravan

In onze gepimte Kipcaravan is alles aanwezig wat je nodig hebt voor een heerlijke kampeervakantie met zijn tweeën of met het gezin.

In de caravan is een vast 2 persoons bed (met lattenbodem en goed matras) en een stapelbed, welke omgebouwd kan worden tot zithoekje. Een keukentje met complete kampeerinventaris en een (chemisch) toilet, maakt het binnen in de caravan helemaal compleet. Door de moderne voortent is er voldoende leefruimte gecreëerd waar je lekker aan tafel kunt zitten. Daarnaast hebben jullie nog een hangmat tot je beschikking om lekker in te relaxen.

De Kipcaravan is geschikt voor 4 personen (max 3 volwassenen). Als extra optie kan er een bijzettentje bijgeplaatst worden, voor nog 2 personen extra.

Luxe kamperen met ruimte en gemak in de tent

Tent 1 (1)
Tent 1 (2)
Tent 1 (3)
Tent 1 (4)
Tent 1 (5)
tent maten

Luxe kamperen in rustieke KIP caravan

Caravan 4
Caravan 1
Caravan 3
Caravan 5
Caravan 2
Faas en de koeien