Buitenplaats Drenthe

Op zoek naar een buitengewoon kindvriendelijke minicamping…

om gewoon lekker buiten te spelen?

.

Kom buitengewoon vakantievieren op onze kindvriendelijke minicamping!

.

Echt even uitrusten?

Dat doe je als je kinderen het naar hun zin hebben. Stel je voor… je kinderen aan het spelen met hun nieuwe beste vrienden en jij lekker met een boek in je luie stoel in de zon. Hoe klinkt dat?

 

Geen animatie

Het fijne van onze kindvriendelijke minicamping is dat kinderen bij ons gewoon lekker spelen zonder ‘poespas’. Kinderen hebben over het algemeen een enorme fantasie. Ze hoeven dan ook helemaal niet vermaakt te worden met sportwedstrijdjes, knutseluurtjes of kinderdisco’s. Op Buitenplaats Drenthe is er daarom geen animatieprogramma.

Dat wil niet zeggen dat het bij ons saai is. In tegendeel! Kinderen spelen bij ons gewoon lekker in de speeltuin, in de binnenspeelschuur of op het veld. Genoeg te doen en genoeg leuke andere kinderen om mee te spelen. En soms komt het er dan toch spontaan van… dan bakken we broodjes, bouwen we een kampvuur of houden we een watergevecht.

 

Geen gevaar

Op Buitenplaats Drenthe kampeer je zo, dat je kinderen lekker hun gang kunnen gaan, terwijl jij ook even toekomt aan de dingen die jij wilt doen. Alle kampeerplaatsen bieden goed zicht op de speeltuin, die midden op het kampeerveld ligt. Je hoeft dus niet steeds met ze mee naar ‘die speeltuin op het andere veldje’.

Het veld is  autovrij, de weg is ver weg en er is geen water. Een hele veilige omgeving dus. Fijn voor jou en voor je kind. Zo kunnen zij binnen de kortste keren vrienden maken en zich uitleven en hoef jij niet elke seconde op te staan uit je stoel.

 

Heerlijk zwemmen

Op warme dagen vind je voor de echte waterratten ‘ons zwembad’ op 2 kilometer afstand: RECREATIEPLAS SCHOONHOVEN. Een geweldig mooie zwemplas met een groot strand en een speeltuin. Je fietst er zo naar toe. Met de auto kunt u hier GRATIS parkeren. Ook vind je binnen ca. 12 km. 3 mooie buitenzwembaden en 2 binnenzwembaden. Dat is nog eens genieten!

 

Kindvriendelijke minicamping met…

» Autovrij veld

» Grote en veilige (lage) trampolines (2)

» Tafeltennistafel (balletjes en batjes aanwezig)

» Skelters (ook om samen op te rijden)

» Fietsjes, stepjes, trekker

» Babyschommel

» Gewone schommel

» Netschommel

» Klimtorens met glijbaan (2)

» Zandbak met speelgoed

» Speelhuisje (2)

» Binnenspeelruimte met bouwblokken

» Voetbaldoeltjes

» Volleybalnet

» Jeu de boules baan (vinden kinderen ook vaak leuk!)

» Groot veld om in te spelen, rennen, voetballen

» Kinderzwerfboekstation

» Recreatiezwemplas op 2 kilometer

 

Kindvriendelijke minicamping Buitenplaats Drenthe

 

Kindvriendelijke minicamping Buitenplaats Drenthe

 

Kindvriendelijke minicamping Buitenplaats Drenthe

 

 

Schoon sanitair

 

Met kinderen is het des te fijner als je erop kunt rekenen dat het sanitair schoon is. Op Buitenplaats Drenthe zorgen we daarvoor.

Er zijn ruimere douches, waarin er voldoende ruimte is om als ouder en kind tegelijk te douchen. De douches zijn voorzien van thermostaatkranen.

Kinderen kunnen gebruik maken van een krukje, zodat ze overal goed bij kunnen. Verder hebben we voor de allerkleinsten een speciaal babybad en aankleedkussen. HIER vind je meer informatie over ons sanitair en de andere faciliteiten.

Comfortabel kamperen Camping Buitenplaats Drenthe

Zoveel te doen

Voor kinderen is Drenthe echt een top bestemming. Er is zoveel leuks te doen! Op ontdekkingstocht door de natuur, zwemmen, interactieve musea, pretparken, boerderijen, klimbossen, sterren kijken, naar de bioscoop, indoor speelparadijzen… je kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen.

We hebben op de camping veel informatie staan en uiteraard geven we ’tips op maat’. Afhankelijk van de samenstelling van je gezin, kunnen we je zeker weten vertellen wat leuk is om te doen. Zelf zijn we sowieso fan van de activiteiten van Natuurmonumenten en Staatbosbeheer. Klik voor meer informatie op de onderstaande buttons.